Ett nytt liv i en ny stad.

Nu har en vecka gått på landsbygden, mitt rum har mer eller mindre kommit på plats och mitt liv känns lite mer stabilt. Jag hör nog trots allt hemma här.

En liten rumsförvandlig från något som liknar en fyllecell till... ett beboligt rum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


lite försenat..

Hälsa från ditt x (skulle inlägget egentligen hetat men nu bidde det inte så)

Nu är det bara timmar kvar tills tåget går, Göteborg är avklarat och tjugo år har gått.

Hinner man bli lagom vuxen på en tågresa eller handlar det mest om rädsla för förändring? När det förflutna dyker upp i sällskap med framtiden och jag förväntas reagera och agera känner jag mig som fyraåringen som bara vill hålla mig i kanten på mammas kjol. Kan man bromsa tåget, stänga av tiden och backa bandet så att jag kan få vara ett barn på kungsgatan lite till?

Men kanske att en flaska rosa bubbel kan få livet i skogen att glittra likt galaxer på stjärnhimlen.



Nu när min adress kommer att vara lite närmre Hufudstaden så kanske man kan tänka sig att man hälsar på de där kusinerna lite oftare, även att man tar sig en tur till just storstaden på S eller kanske rent ut av Uppsala.. Det finns rätt bra folk över hela landet falukorv. Dessa två är bra exempel på sådant folk.






har slitit ut så många skor..

.. i en stad där nästan alla fortfarande bor.

Bara en dag kvar på jobbet och tre i staden. Den här sommaren har gått fort, har velat dra ut på tiden lite extra in i det sista, men tiden går lik förbannat fort när man har roligt. Och jag har haft det sjukt kul!


en picknickfestival


fyra dagar i sydspansk stad


två kortare besök i björkhaga


en sommarfestival


en tur till skagen över dagen


en eftermiddag i ett prunkande trädgårdsland


en helg med kusiner


en k2a i skärgården med en far


en filminspelning på k-street med en lättklädd J.K

även en..
natt med meteoritregn i botaniska
soffa som syddes för hand
ett besök på orust
flertalet kvällar med V och M
en kväll i kungälv
och mycket, mycket mer som inte blev dokumenterat

Jag är nog lite smått förälskad i den här staden. Staden där skogen efterfestar när jag åker till jobbet, staden som ibland doftar av vaniljbulle och ibland har en Kinnman springandes i kalsonger på gatan utanför. Jag kommer att sakna min chokladfabrik till utsikt, min tur att alltid cykla hem i ösregn, att vakna av hemlunkande pcbarn vid gryningen. Kommer att sakna klagosången från den långa kön utanför sticky en torsdagskväll, bruset ifrån vågor en höstkväll och stormar som viner i skorstenen.

Nu är hela rummet fullt av saker som ska packas ner och har packats ner. Känner mig lite som en samlare som bor i en borg av påsar, kartonger och bananlådor.. Har bara ikväll på mig att packa klart så stressen börjar tränga sig på, men det är trots allt bara 2,5 timmar med tåg så skulle något vara glömt är det lätt åtgärdat.

Får se hur bra det går med uppdatering i skogen, men nu har jag åtminstone införskaffat ett nät..

kram
y.

RSS 2.0