...förflyttningsteknik

Första kursen avklarad och snart är jag en fullfjädrad hemtjänare redo att ta mig in i hemmen för att lyfta tanter och farbröder ur sina stolar!

Även om en stor del av dagen gick åt till att ta sig från k-street till svalebo så hann jag ändå med ett telefonsamtal till tandläkaren och en massproduktion av nummer..
Imorgon, alltså senare idag eftersom jag ännu en natt tillbringar lite för mycket tid framför datorn istället för att sova...:/ Iaf.. om allt går som planerat så får doktorn sig ett samtal, så har jag lärt mig hur man doserar medicin utan att döda sin tant och hunnit hem till två glada studenter..

Men om det blir som det blev idag så stressar jag runt, hinner hälften av det jag planerat, sitter lite för länge i telefonköer och missar rätt buss..


...festival...

Ännu en sommar då jag lovat mig själv att festivalerna ska flockas runt min handled.. och denna sommaren hade jag planerat Roskilde, men ack nej det blev picknikfestivalen - men den är inte så fy skam den heller. I år var ju självaste eMiL Jensen där, men det kändes lite tomt och lite konstigt att höra hans vemodiga visor sjungas av över fyllda fjortisar och bikiniklädda ölmagar. Njä nationaldagen firas bäst med ett triangakök fyllt av popcorn och ett hav av vänner så hur nordisk den melodiska musiken än är så kan den få stanna hemma för min del!








Frihet..

Nu är sommaren här, studenten har avklarats med bravur och jag njuter av en ledig månad innan jobbet kallar.

Året är nittonhundranittioett.. En stor kull ungar föds och nu nitton år senare är det deras tur att ta staden med storm. Skrikandes i vita mössor, smått berusade av billig champagne och med en ledsen blomma hängandes runt halsen. (tur att min var utav plast)

här följer ett smörgåsbord av glada, nyblivna vuxna..?













































RSS 2.0