en kvälls som alla andra

Antar att den här kvällen blir en av alla de kvällar då jag funderar på varför jag inte sover.

Antar att den här kvällen blir en av alla de kvällar då jag tittar på räkningen ifrån bokbolaget, där mina två tegelstenar kom från, och bara skakar på huvudet.

Antar att den här kvällen blir en av alla de kvällar då jag pratar med j och önskar att bodde, om så bara lite, lite närmare mig.

Antar att den här kvällen blir en av alla de kvällar då jag efter fyra rader funderar över varför jag inte control c:ar hela det här inlägget.

Antar att den här kvällen blir ännu en av alla de kvällar som jag febrilt försöker komma på något att skriva men orden flyter iväg innan jag tryckt ner rätt tangent.

Och det blir nog ännu en av de kvällarna då jag kommer på mig själv med att fundera på om jag borde gå upp och ladda mobilen - tvekar allt för länge men till sist gör det. Att gå upp till en dag utan mobil vore ju otänkbart!

Men morgondagen kommer nog bli annorlunda...

Måste ta i tu med övre extremitet, måste knåda in muskelfästen i så väl fingrarna som i huvudet.

Måste forsla ner cykeln till förrådet - mitt skolkort (som jag så tjuvaktigt åkt på) gäller bara tills imorgon.

Måste boka en tvättid, någon i ett skumbad på C spillde en rosa drink över min sjörövarklädsel!

Måste även se till att morgondagens kväll slutar lite tidigare än vad dagens har gjort - att vakna okristligt tidigt är inte min starka sida.

God natt!



Nu har det varit dimma, regnrusk, halv storm och nästan helstorm på k-gatan väntar tålmodigt på de första trevande flingorna...

RSS 2.0