en kavalkad av bilder

Tänk vad man kan finna en natt när man borde gått och lagt sig för en stund sen.. ett helt nytt inlägg klart för att spridas för vinden med bara ett litet knapptryck..
 
Bor numera i en ny del av landet falukorv, går två utbildningar samtidigt och har blivit med en liten familj... borde kanske vara värt att uppdatera, om inte annars så för att första snön föll och fastnade på marken nu ikväll. Måste få tillbaka lite sensommar i mitt liv innan julbelysningen breder ut sig i mitt hem.
 
Röda hus med vita knutar och solen som skiner
Och en järnväg som går precis intill huset, välkommen till landet mina damer och herrar!
Nya delen av familjen Persson
Charlie, aka Benkato, är skylldig till att vända skärmen uppochner på minst tre gånger om dagen och spela upp filmklipp i slowmotion.. Han har även lärt sig att lidande skrika när leksakerna druknat i vattenskålen, sedan bär han det lilla livet till mig så att jag kan blåsa liv i trashankarna som värsta dunder guden.
 
Selma, en av de värre gaphalsarna och dundermammorna på denna landsbygden som hellre blir lämnad kvar hemma än sätter sig i en farkost av fyrhjulat slag. Men hon är en fantastisk vaktkatt och ser till att den lille håller sig på mattan.
 
Ska se till att hitta lite fler bilder på mitt hem, med och utan katter, för mitt hem består av mer än ett köksbord, trott eller ej.. Det finns även en madrass för den som får för sig att besöka mig och inte vill trängas med mig och katterna.
 
Lev väl så ses vi kanske en dag kära etern!

RSS 2.0