karisma...

allt började med att m fyllde år, en middag på pc med nästan hela "övervåningen" för oss själva.. en vinflaska och många skratt senare var det dags att dra vidare till dansgolvet och den svängande musiken, men vart? Gretas blev stället, trodde vi, v´s nya bekantskap hade kontakter så ett antal glada 18åringar kom halvspringandes i januarikylan men i kön så ändrades planen. En vresig dörrvakt med gigantiska muskler ställde sig i vägen för halva gruppen, första splittringen av gruppen var fullbordad.

vi som inte kom in traskade vidare mot kvällens ursprungliga plan, Jazzhuset. av outgrundliga anledningar stod vi länge och väntandes på en spårvagn vid vasaplatsen för att senare ta den lilla promenaden fram till en låst dörr.. där bestämde sig mer än halva gruppen, som nu fått lite utökning, att dra till Haket. jag och f kände inte för detta då Haket varit vårt hem under ett antal lördagskvällar,men den här kvällen skulle bli speciell.. så... vi gick tillbaka till ursprungsläget, Kungsgatan 5b. en varm kopp te och ett par strumpor senare rörde vi oss ner för trapporna för att spendera en stund i en oglamorös trappuppgång, men när ett par halvspringande ben och en plastkasse kom förbi så blev det liv i f.. vår nya plan blev Karisma. ut i kylan igen och ett antal vändor upp och ner längs min del av kg var vi äntligen i kön till K. j´s vänner som praktiskt nog hade vipkort till stället tog oss in snabbt och smärtfritt..
väl inne i den lilla lokalen spratt det till i mina och f´s ben, vi ville dansa men ack till vår förfäran var musiken en dansmix av red hot chillipepper och lady gaga - vi brukar kunna dansa till allt men den här kvällen blev det flummigare och mer osmickrande än vanligt. men när vi gått av dansgolvet med inte allt för glada miner såg vi himmelriket i form av ett rött rep, det är en sån klyscha men gräset är så fantastiskt mycket grönare på andra sidan staketet.

vår kväll slutade med ett långvarigt besök på "rätt" sida av staketet, med en säkerhetsvakt på andra sidan, en gigantisk skål med sprit och män i kostym...

tänk om vi hade kommit in på G, J eller följt med till H.. usch hemskt tanke ;)

bilder kommer i eftermiddag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0